Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sex, Explained

Serien, 2020
Sex, Explained
En underhållande och upplysande titt på sex som avhandlar allt från attraktionskraftens biologiska förklaringar till preventivmedlets historia.
serien Sex, Explained är en Netflix Original som hade premiär 2020. Hyllade sångerskan och skådespelerskan Janelle Monáe berättar lättsamt och medkännande om olika aspekter av sex. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Erotisk, Provokativ, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Sex, Explained

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
A Very Royal Wedding
Med hjälp av arkivbilder och intervjuer skildrar den här dokumentären drottning Elizabeth och prins Philips storslagna bröllop exakt 70 år efter att det ägde rum.
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.
Blood, Sex & Royalty
Den här heta serien är en modern version av det brittiska kungadramat och skildrar historiens dödligaste, sexigaste och mest mytomspunna monarker.