Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Shanghai Fortress

Film, 2019, 107 minuter
Shanghai Fortress
En ung man förälskar sig i en hjältemodig general och följer snart i hennes fotsteg i kampen mot de utomjordingar som är ute efter en värdefull energikälla på jorden.
film Shanghai Fortress är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 107 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Inspirerande, Spännande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shanghai Fortress på IMDB

Betyg: 3,2 från 10

Set in the future, the city of Shanghai China battles to defend itself against an ongoing attack by an alien force that has attacked that has laid siege to numerous cities around the globe ...

Skådespelare i Shanghai Fortress

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin - Syntolkning;mandarin [Originalspråk]
Text: finska;svenska;tyska;danska;engelska

Flera likadana Shanghai Fortress

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Drakar: Räddningsryttarna: Jakten på den gyllene draken
Räddningsryttarna upplever sitt livs största äventyr när de letar efter ett sällsynt gyllene drakägg och försöker se till att det inte hamnar i händerna på pirater.
Bun maska
Familjens kafé har gått i arv i generationer, men en hoppfull ung skådespelare som vill satsa på en filmkarriär är inte säker på att han vill jobba för familjeföretaget.
Happy Old Year
En kvinnas ambitiösa renoveringsprojekt väcker gamla minnen till liv när hon hittar föremål som tillhör hennes före detta pojkvän.
There's Something in the Water: Miljörasismens arv
Den här dokumentären följer minoritetsgrupper i Nova Scotia i deras kamp för att få myndigheterna att ta ansvar för de dödliga konsekvenserna av farligt industriavfall.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimar måste Takeshi Kovacs skydda en tatuerare samtidigt som han utreder mordet på en maffiaboss tillsammans med en tuff kollega.