Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Shazam!

Film, 2019, 131 minuter
Shazam!
När en tonårspojke gör en god gärning får han förmågan att förvandla sig till en vuxen superhjälte som måste skydda sin hemstad från syndiga skurkar.
film Shazam! hade premiär 2019 och är 131 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shazam! på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

A newly fostered young boy in search of his mother instead finds unexpected super powers and soon gains a powerful enemy.

Skådespelare i Shazam!

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: danska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Shazam!

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.