Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Shéhérazade

Film, 2019, 111 minuter
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
film Shéhérazade är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. bästa debutfilm (Jean-Bernard Marlin) och bästa skådespelardebut (Dylan Robert och Kenza Fortas). Rekommenderas från 13 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shéhérazade på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Zachary, 17 years old, gets out of jail. Rejected by his mother, he hangs out in the mean streets of Marseille. This is where he meets Shéhérazade.

Skådespelare i Shéhérazade

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;franska;svenska;engelska

Flera likadana Shéhérazade

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
Valeria
En författare med skrivkramp och ett krisande äktenskap söker stöd hos tre vänner, som också försöker hitta sig själva. Baserad på romanerna av Elísabet Benavent.
All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.