Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Shéhérazade

Film, 2019, 111 minuter
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
film Shéhérazade är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. bästa debutfilm (Jean-Bernard Marlin) och bästa skådespelardebut (Dylan Robert och Kenza Fortas). Rekommenderas från 13 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shéhérazade på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Zachary, 17 years old, gets out of jail. Rejected by his mother, he hangs out in the mean streets of Marseille. This is where he meets Shéhérazade.

Skådespelare i Shéhérazade

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;franska;svenska;engelska

Flera likadana Shéhérazade

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

See You Yesterday
Efter en tragisk polisskjutning sätter två tonåringar sin tidsmaskinsprototyp på prov och sina egna liv på spel för att ändra det förflutna.
Good Sam
En nyfiken tv-reporter i New York undersöker en gåtfull person som lämnar säckar fulla med pengar till behövande främlingar.
Weed the People
Efter att ha fått hoppet tänt av sina erfarenheter med medicinsk marijuana kräver läkare och föräldrar till barn med cancer mer forskning kring örtens läkande egenskaper.
Dry Martina
Ett underligt möte med en beundrare – och en affär med beundrarens före detta pojkvän – leder till spännande äventyr i Chile för en sexuellt frigjord sångerska.
Folk man kan lita på
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.