Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Shéhérazade

Film, 2019, 111 minuter
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
film Shéhérazade är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 111 minuter lång. bästa debutfilm (Jean-Bernard Marlin) och bästa skådespelardebut (Dylan Robert och Kenza Fortas). Rekommenderas från 13 år Detta film är Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shéhérazade på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Zachary, 17 years old, gets out of jail. Rejected by his mother, he hangs out in the mean streets of Marseille. This is where he meets Shéhérazade.

Skådespelare i Shéhérazade

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;franska;svenska;engelska

Flera likadana Shéhérazade

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Kidnapping Stella
En kvinna förs bort och hålls som gisslan. Fastbunden med munkavle gör hon sitt bästa för att grusa de två maskerade kidnapparnas noggrant uttänkta planer.
Black Panther
T'Challa – superhjälte och nyutnämnd ledare för den avancerade afrikanska nationen Wakanda – försöker skydda sitt hem från gamla fiender och nya hot.
Kassören i Auschwitz
Flera årtionden efter andra världskriget ställs en före detta SS-officer inför rätta i hemlandet Tyskland för sin roll i mordet på judar i Auschwitz.