Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Film, 2011, 128 minuter, 1.112.636 recensioner
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
I uppföljaren till 2009 års Sherlock Holmes gräver den briljanta detektiven ned sig i ockulta teorier för att omkullkasta den onda professor Moriartys planer.
film Sherlock Holmes: A Game of Shadows hade premiär 2011 och är 128 minuter lång. Robert Downey Jr. är tillbaka som den snokande detektiven, med Jude Law som ständig följeslagare. Rekommenderas från 13 år Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sherlock Holmes: A Game of Shadows på IMDB

Betyg: 8 från 10

Sherlock Holmes and his sidekick Dr. Watson join forces to outwit and bring down their fiercest adversary, Professor Moriarty.

Trailer

Skådespelare i Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: danska;norska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Extraction
En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son.
Code 8
I en stad där människor med superkrafter marginaliseras är en daglönare villig att erbjuda sina olagliga förmågor mot betalning för att rädda sin sjuka mamma.