Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sherlock Holmes

Sir Arthur Conan Doyle's Sherlock Holmes
Film, 2009, 128 minuter, 4.876.644 recensioner
Sherlock Holmes
Robert Downey Jr spelar Sherlock Holmes i Guy Ritchies filmatisering av Arthur Conan Doyles deckarserie.
film Sherlock Holmes hade premiär 2009 och är 128 minuter lång. Robert Downey Jr vann en Golden Globe för sin roll som den legendariske detektiven, och Jude Law spelar dr Watson. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Spännande, Nervkittlande, Fyndig.
12 år och äldre Innehåller våld Innehåller skräck

Sherlock Holmes på IMDB

Betyg: 8 från 10

Detective Sherlock Holmes and his stalwart partner Watson engage in a battle of wits and brawn with a nemesis whose plot is a threat to all of England.

Skådespelare i Sherlock Holmes

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: svenska;finska;engelska;norska;danska

Flera likadana Sherlock Holmes

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Extraction
En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son.
Code 8
I en stad där människor med superkrafter marginaliseras är en daglönare villig att erbjuda sina olagliga förmågor mot betalning för att rädda sin sjuka mamma.