Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sinatra: To Be Frank

Dokumentärer, 2015, 81 minuter
Sinatra: To Be Frank
Artisten och skådespelaren Frank Sinatra var en av 1900-talets största stjärnor, samtidigt som han i grund och botten förblev en vanlig kille.
dokumentärer Sinatra: To Be Frank hade premiär 2015 och är 81 minuter lång.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sinatra: To Be Frank på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

To Be Frank, Sinatra at 100 is a movie starring Alice Cooper, Tony DeSare, and Paul Gambaccini. The life of Frank Sinatra, as an actor and singer and the steps along the way that led him to become such an icon.

Skådespelare i Sinatra: To Be Frank

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Sinatra: To Be Frank

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Genom intervjuer med vänner, spelare och folk med insyn i branschen visar den här dokumentärserien hur Aaron Hernandez gick från hyllad stjärna till dömd mördare.
Cheer
Den här gripande dokumentärserien följer cheerleadinglaget på Navarro College genom med- och motgångar på vägen mot det nationella mästerskapet.
Sex, Explained
En underhållande och upplysande titt på sex som avhandlar allt från attraktionskraftens biologiska förklaringar till preventivmedlets historia.
ARASHI’s Diary: Voyage
Tjugo år efter sin debut ger sig medlemmarna i det populära japanska bandet Arashi ut på en ny resa där de delar med sig av sina liv och sina talanger.