Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sinatra: To Be Frank

Dokumentärer, 2015, 81 minuter
Sinatra: To Be Frank
Artisten och skådespelaren Frank Sinatra var en av 1900-talets största stjärnor, samtidigt som han i grund och botten förblev en vanlig kille.
dokumentärer Sinatra: To Be Frank hade premiär 2015 och är 81 minuter lång.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sinatra: To Be Frank på IMDB

Betyg: 6,5 från 10

To Be Frank, Sinatra at 100 is a movie starring Alice Cooper, Tony DeSare, and Paul Gambaccini. The life of Frank Sinatra, as an actor and singer and the steps along the way that led him to become such an icon.

Skådespelare i Sinatra: To Be Frank

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: norska;tyska;svenska;finska;engelska

Flera likadana Sinatra: To Be Frank

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.
Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
Diagnos
Läkaren Lisa Sanders ställer diagnoser på mystiska och ovanliga sjukdomstillstånd i en dokumentärserie som är baserad på hennes artiklar i New York Times.
Happy Jail
Det filippinska fängelset som blev känt för en viral Michael Jackson-dans får en före detta fånge som chef, vilket leder till kontroverser och kritik.