Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sintonia

Serien, 2019
Sintonia
Tre tonåringar från samma favela i São Paulo följer sina drömmar och försöker samtidigt behålla vänskapen i en värld präglad av musik, droger och religion.
serien Sintonia är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Sintonia är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sintonia på IMDB

Three teens living in the same São Paulo shanty town pursue their dreams while maintaining their friendship, amid a world of music, drugs and religion.

Skådespelare i Sintonia

Ljud och text

Ljud: engelska;brasiliansk portugisiska [Originalspråk];brasiliansk portugisiska - Syntolkning
Text: brasiliansk portugisiska;tyska;engelska;svenska;finska

Flera likadana Sintonia

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
45 rpm
I 1960-talets Madrid lanserar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock 'n' roll tillsammans med sångaren Robert och den smarta producenten Maribel.
Better Than Us
En familj på gränsen till sammanbrott blir ägare till en avancerad robot som jagas av ett företag, mordutredare och terrorister.