Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sitara: Låt flickor få drömma

Sitara: Que las niñas sueñen por fin
Film, 2020, 15 minuter
Sitara: Låt flickor få drömma
En kort stumfilm som utspelas i 1970-talets Pakistan. 14-åriga Pari drömmer om att bli pilot, men hennes pappa planerar att gifta bort henne med en betydligt äldre man.
film Sitara: Låt flickor få drömma är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 15 minuter lång. Detta film är Sentimental, Kreativ, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sitara: Låt flickor få drömma på IMDB

Betyg: 6,3 från 10

SITARA: LET GIRLS DREAM takes the audience on a journey through the old city of Lahore where a fourteen-year old girl, Pari, dreams of becoming a pilot. Her story is told through the ...

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;ingen dialog [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Sitara: Låt flickor få drömma

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.