Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sjuksköterskan

Serien, 2023
Sjuksköterskan
En sjuksköterska som är ny på ett sjukhus börjar misstänka att hennes kollegas behov av uppmärksamhet kan vara kopplat till dödsfall bland patienterna. Bygger på en sann historia.
serien Sjuksköterskan är en Netflix Original som hade premiär 2023. Från producenterna av Kastanjemannen kommer en obehaglig berättelse baserad på verkliga händelser. Med Josephine Park. Rekommenderas från 13 år. Sjuksköterskan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: danska - syntolkning;danska [originalspråk];tyska;engelska;franska
Text: danska;tyska;engelska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana Sjuksköterskan

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Bakom kulisserna på Ehrengard: Förförelsens konst
Drottning Margrethe II av Danmark och regissören Bille August har noggrann blick för tidstypiska detaljer i filmatiseringen av romanen Ehrengard.
Ehrengard: Förförelsens konst
En kärleksexpert som anställts för att undervisa storhertiginnans blyge son i förförelsens ädla konst blir indragen i en skandal – och blir själv förälskad.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.