Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sjutton

Film, 2019, 99 minuter
Sjutton
En 17-åring rymmer från ett ungdomshem för att leta efter sin terapihund och ger sig ut på en resa genom Kantabrien tillsammans med sin bror.
film Sjutton är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 99 minuter lång. Sjutton är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sjutton på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

To find a shelter dog he befriended, a 17-year-old boy escapes a juvenile detention center and is joined on his quest by his older brother.

Skådespelare i Sjutton

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Sjutton

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy bjuder på skratt och härliga rytmer i Manila, där han lyfter fram den lokala kulturen i ett framträdande med komiker, discjockeys och hiphopdansare.