Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Skin Wars: Fresh Paint

Serien, 2016
Skin Wars: Fresh Paint
I denna spinoff-serie på Skin Wars med RuPaul tävlar talangfulla konstnärer inom olika områden i kroppskonst för första gången.
serien Skin Wars: Fresh Paint hade premiär 2016. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skin Wars: Fresh Paint på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

Six artists from different backgrounds take on body painting for the first time, while being mentored by previous Skin Wars contestants, for the chance to win $10,000.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana Skin Wars: Fresh Paint

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
RuPaul’s Drag Race: Untucked!
Bråken. Hemligheterna. Skitsnacket! Följ med bakom kulisserna med deltagarna i RuPaul's Drag Race och se vad som händer utanför catwalken i varje avsnitt.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.