Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Skin Wars: Fresh Paint

Serien, 2016
Skin Wars: Fresh Paint
I denna spinoff-serie på Skin Wars med RuPaul tävlar talangfulla konstnärer inom olika områden i kroppskonst för första gången.
serien Skin Wars: Fresh Paint hade premiär 2016. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skin Wars: Fresh Paint på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

Six artists from different backgrounds take on body painting for the first time, while being mentored by previous Skin Wars contestants, for the chance to win $10,000.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana Skin Wars: Fresh Paint

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.