Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Skottår

Film, 2010, 96 minuter, 1.153.400 recensioner
Skottår
Amerikanskan Anna reser till Irland för att fria till sin pojkvän den 29 februari, men det går inte som planerat – och en stilig värdshusvärd gör entré.
film Skottår hade premiär 2010 och är 96 minuter lång. En romantisk resa med Oscarsnominerade Amy Adams i huvudrollen. I de andra rollerna syns Matthew Goode och John Lithgow. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Charmig, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skottår på IMDB

Betyg: 6 från 10

Anna Brady plans to travel to Dublin, Ireland to propose marriage to her boyfriend Jeremy on Leap Day, because, according to Irish tradition, a man who receives a marriage proposal on a leap day must accept it.

Skådespelare i Skottår

Regissör

Flera likadana Skottår

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.
Bert Kreischer: Razzle Dazzle
Den barbröstade och skamlöse Bert snackar kroppsvätskor, hur det är att bli mobbad av sina barn och det explosiva slutet på familjens försök att lämna ett escape room.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.
Entrapment
När en pensionerad tjuv blir inblandad i en ovärderlig målnings försvinnande gillrar en försäkringsutredare en fälla för att fånga den misstänkte.