Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

In His Shadow

Film, 2023, 89 minuter
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
film In His Shadow är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 89 minuter lång. Kaaris, Alassane Diong (Tirailleurs) och Assa Sylla (Girlhood) medverkar i detta mörka drama i regi av Marc Fouchard. Rekommenderas från 16 år. In His Shadow är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i In His Shadow

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;franska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska;ukrainska

Flera likadana In His Shadow

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Den här sportdokumentären utforskar Indiens största matchfixningsskandal, inklusive ikonerna som drogs med ner i fallet och journalisterna som uppdagade korruptionen.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Awakenings
Efter att en neurolog testat en experimentell medicin på en katatonisk patient måste mannen försöka hantera livet som vuxen när han vaknar upp ur sin koma efter 30 år.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.