Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Beverly Hills Cop: Axel F

Film, 2024, 117 minuter
Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
film Beverly Hills Cop: Axel F är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 117 minuter lång. Rekommenderas från 16 år. Beverly Hills Cop: Axel F är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Explosiv, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Beverly Hills Cop: Axel F

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Beverly Hills Cop: Axel F

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Lobola Man
Den slipade brudprisförhandlaren Ace Ngubeni ställs inför sin svåraste uppgift någonsin när han möter en blyg kund – och inser att pengar inte alltid är det viktigaste.
Blame the Game
Pia bjuder in sin nya pojkvän Jan till sin vanliga spelkväll, men när Pias före detta plötsligt dyker upp höjs insatserna för alla deltagarna.
A Family Affair
Vad kan vara värre än att jobba som assistent åt en krävande filmstjärna som inte tar dig på allvar? Att upptäcka att han är förälskad i din mamma.
Trigger Warning
En kommandosoldat från specialstyrkorna avslöjar en farlig konspiration när hon återvänder till sin hemstad för att söka svar efter sin älskade fars död.
Inheritance
När deras stenrika morbror dör måste en familj försöka samarbeta för att lösa gåtor och knepiga uppgifter i hans slott för att säkra en del av arvet efter honom.