Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Som stjärnor i natten

Film, 2020, 108 minuter
Som stjärnor i natten
Två problemtyngda tonåringar knyter starka band när de ger sig ut på en befriande upptäcktsfärd genom hemstaten Indiana.
film Som stjärnor i natten är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 108 minuter lång. Elle Fanning och Justice Smith spelar två vilsna själar i denna gripande film baserad på Jennifer Nivens populära roman. Rekommenderas från 16 år. Som stjärnor i natten är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Som stjärnor i natten på IMDB

Betyg: 6,7 från 10

The story of Violet and Theodore, who meet and change each other's lives forever. As they struggle with the emotional and physical scars of their past, they discover that even the smallest places and moments can mean something.

Skådespelare i Som stjärnor i natten

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Som stjärnor i natten

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Toscana
När en dansk kock reser till Toscana för att sälja sin pappas företag träffar han en kvinna från trakten som får honom att se på livet och kärleken med nya ögon.
Folkets tjänare 2
Presidenten samarbetar med den före detta premiärministern för att stabilisera ekonomin och få slut på de giriga oligarkernas maktspel i skuggorna.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
Clemency
En cynisk fängelsedirektör börjar fatta sympati för en ung dödsdömd fånge och får kämpa för att inte tappa greppet om tillvaron.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.