Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sometimes

Film, 2016, 101 minuter
Sometimes
Sju främlingar väntar nervöst på svaren på deras hiv-tester. De mutar receptionisten för att få tag på dem i förväg, och får veta att ett av provsvaren är positivt.
film Sometimes är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 101 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sometimes på IMDB

Seven people from different walks of life give their blood sample for ELISA Test - AIDS Screening. To avoid the tension of waiting, they decide to bribe the technician and know the results ...

Skådespelare i Sometimes

Regissör

Ljud och text

Ljud: tamil - Syntolkning;tamil [Originalspråk]
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Sometimes

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Champion
En hetlevrad fotbollsstjärna har världen för sina fötter när han hamnar i bråk. Han blir bänkad och får en mentor som ska lära honom att möta sina rädslor.
Vanished into the Night
En pappa som befinner sig mitt i en komplicerad skilsmässa måste acceptera ett farligt uppdrag när hans barn försvinner från deras hus under mystiska omständigheter.
Goyo
En ung museiguide med autism lever ett liv med strikta rutiner och vanor, tills han blir kär i sin kollega och måste hantera nya omvälvande känslor.
Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.