Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Summer Heat

Serien, 2022
Summer Heat
Några unga vuxna som jobbar på en paradisliknande semesterö upplever en oförglömlig sommar när de upptäcker kärleken, verklig vänskap och förödande hemligheter.
serien Summer Heat är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 13 år. Summer Heat är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Summer Heat på IMDB

Betyg: 4,8 från 10

Feeling lonely and neglected by her overworked husband, Roxy, a Depression-era farm wife, is drawn into an ill-advised affair with Jack, their hired hand.

Skådespelare i Summer Heat

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;brasiliansk portugisiska - syntolkning;brasiliansk portugisiska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana Summer Heat

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.
Folkets tjänare
En ukrainsk lärares protest mot korruptionen på regeringsnivå sprids som en löpeld i sociala medier, och han blir landets nya president.