Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Soundtrack

Serien, 2019
Soundtrack
Ett musikaldrama om två kämpande artister i Los Angeles som lever ett färgstarkt liv fullt av kärlek, tunga förluster och tursamma genombrott.
serien Soundtrack är en Netflix Original som hade premiär 2019. Detta mångfacetterade musikaldrama innehåller musik av bland andra Amy Winehouse, Etta James, Bruno Mars och The Weeknd. Rekommenderas från 13 år. Soundtrack är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Soundtrack på IMDB

Betyg: 7 från 10

Music connects the lives of random people living in Los Angeles.

Skådespelare i Soundtrack

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Soundtrack

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Der Wadenmesser
Den här annorlunda dokumentären studerar Mozarts personlighet bortom musiken, bland annat hans intresse för hasardspel, anarkism och toaletthumor.
Gypsy Spirit: Harri Stojka - Eine Reise
En österrikisk jazzgitarrist reser till Rajasthan i Indien för att samarbeta med lokala musiker och utforska den romska musikens kulturella rötter.
Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
Från Neapel till New York
En ung man är fast i New York, för fattig för att ta sig tillbaka till Neapel. När han lär känna en amerikan kommer de på en plan för att bli framgångsrika.