Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Special

Serien, 2019
Special
En ung homosexuell man med cerebral pares slår sig fri från sin isolerade tillvaro för att äntligen få leva det liv han drömmer om.
serien Special är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Special är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special på IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Skådespelare i Special

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;norska;engelska;svenska;finska

Flera likadana Special

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Problembarnet Nick
En familjs tillvaro vänds upp och ner när en tonårig bedragerska dyker upp och påstår sig vara en avlägsen släkting.
Mäktige lille Bheem
I sin indiska hemstad ställer en oskuldsfull liten unge till med bus och äventyr med sin gränslösa nyfikenhet och sitt enorma mod.
Huge in France
Den franske komedistjärnan Gad Elmaleh flyttar till Los Angeles för att återuppta kontakten med sin son, och upptäcker snabbt att hans kändisskap inte hjälper honom där.
Black Summer
En zombieapokalyps rasar, och några främlingar slår sig samman för att hitta den styrka de behöver för att överleva och ta sig tillbaka till sina familjer.
Störst av allt
En välbärgad Stockholmsförort chockas av en skoltragedi, och en till synes välanpassad tonårstjej står plötsligt anklagad för mord.