Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Spectros

Serien, 2020
Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
serien Spectros är en Netflix Original som hade premiär 2020. Coven). Rekommenderas från 13 år Spectros är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Annorlunda, Fyndig, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spectros på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

A cryptic message from 007's past sends him pitted against a mysterious terrorist organization called Spectre, and learns of its involvement in previous events of his most dangerous missions.

Skådespelare i Spectros

Ljud och text

Ljud: engelska;brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana Spectros

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Unorthodox
En chassidisk judinna i Brooklyn flyr från ett arrangerat äktenskap till Berlin, där hon tas om hand av en grupp musiker – men hennes förflutna kommer snart ikapp henne.
Freud
Angelägen om att göra sig ett namn i 1800-talets Wien hjälper en ung och driven Sigmund Freud ett medium och en polis att lösa en rad blodiga mysterier.
Om du vågar
Förhållanden faller isär och nya band knyts när en stenhård cheerleadingtränare tar över skolans lag, som domineras av Beth och hennes lojala bästis Addy.
She
She
En blyg poliskvinna i Mumbai får i uppdrag att avslöja en knarkliga och upptäcker hur hon kan använda sin sexuella makt för att åstadkomma förändringar.
Vampyrer
En tonåring som är hälften människa, hälften vampyr försöker hantera sina framväxande krafter samtidigt som hon tvingas ta itu med familjeproblem och andra vampyrer.