Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Speech & Debate

Film, 2017, 96 minuter
Speech & Debate
Tre missanpassade men kreativa ungdomar tröttnar på vuxenvärldens hyckleri och återupplivar en gammal debattklubb för att ge igen.
film Speech & Debate hade premiär 2017 och är 96 minuter lång. Detta film är Cynisk, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Speech & Debate på IMDB

Betyg: 6 från 10

Frustrated by the hypocrisy they see in their parents, teachers, and the entire school board, an unlikely trio set out to find a common truth and make their voices heard as they revive a defunct school club and take on the world.

Skådespelare i Speech & Debate

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska;tyska
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Speech & Debate

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Mokalik: Mekanikern
En pojke från en välmående förort får sitt liv förändrat när han börjar jobba i en verkstad, och snart tvingas han göra ett svårt val.
Inlåst
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13 budord
En tuff belgisk kriminalare slår sig ihop med en sargad elitpolis i jakten på en seriemördare, vars teatraliska mord inspireras av de tio budorden.
Kardec
Katolicismen regerar i 1800-talets Frankrike, men när Léon Rivail deltar i en seans blir han inspirerad att grunda spiritismen – och hamnar på myndigheternas radar.