Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna

Spelling the Dream
Dokumentärer, 2020, 83 minuter
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
dokumentärer Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 83 minuter lång. Innehåller intervjuer med journalisten Fareed Zakaria, neurokirurgen Sanjay Gupta och ståuppkomikern Hari Kondabolu. Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna på IMDB

Betyg: 8,1 från 10

Chronicle of the ups and downs of four Indian-American students as they compete to realize their dream of winning the iconic tournament.

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bortom Tingri
Robin Trygg bestämmer sig för att ta en annan väg till Mount Everests topp, men när en enorm jordbävning sätter stopp för expeditionen förändras hans liv för alltid.
Unknown Runner
I den här dokumentären får vi följa livet på ett träningsläger för Kenyas många framgångsrika långdistanslöpare, som Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Genom intervjuer med både förespråkare och skeptiker tittar regissören Torsten Hoffman närmare på kryptovalutor och blockkedjor. Vad är det och hur kan de användas?