Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Spökkampen

Serien, 2020
Spökkampen
Gräddan av Frankrikes komiker ställs mot varandra under en natt på hemsökta platser. Vem klarar alla läskiga utmaningar och står som segrare när dagen gryr?
serien Spökkampen är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Skrämmande, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Spökkampen

Ljud och text

Ljud: franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana Spökkampen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.