Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Springsteen on Broadway

Film, 2018, 153 minuter
Springsteen on Broadway
Bruce Springsteen berättar personliga anekdoter från sitt liv, och spelar akustiska versioner av sina största hits i en intim enmansshow.
film Springsteen on Broadway är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 153 minuter lång. Springsteen on Broadway är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Springsteen on Broadway på IMDB

Betyg: 9 från 10

The intimate, final performance of Bruce Springsteen's 236-show run at Jujamcyn's Walter Kerr Theatre on Broadway.

Trailer

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;finska;engelska;svenska;tyska

Flera likadana Springsteen on Broadway

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Quiet Place
En familj har isolerat sig från resten av världen och lever i ständig fruktan att minsta ljud ska locka till sig de skräckinjagande varelser som tagit över jorden.
Our Planet – Bakom kulisserna
När man filmar vilda djur på jordens alla kontinenter under flera år uppstår en del dramatik. Ta en titt bakom kulisserna på serien.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
Sextuplets
När en blivande pappa upptäcker att han har fem identiska syskon ger han sig ut på en galen resa för att hitta dem. Marlon Wayans spelar alla sexlingarna.