Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

SPRINT

Serien, 2024
SPRINT
Några av världens främsta sprinterlöpare hanterar tuff träning, närgångna journalister och stenhård konkurrens i kampen om att bli världens snabbaste människa.
serien SPRINT är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 7 år. SPRINT är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana SPRINT

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Receiver
Den här fängslande sportserien följer NFL-stjärnorna Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel och Amon-Ra St. Brown under 2023 års säsong.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
Kaulitz & Kaulitz
Tvillingarna och superstjärnorna Tom och Bill Kaulitz ger oss en inblick i sitt privatliv i Los Angeles och Tyskland i denna roliga och intima realityserie.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Följ Dallas Cowboys Cheerleaders hela vägen från de nervösa uttagningarna via den tuffa träningen till när de utvalda når sina drömmars mål: den guldkantade NFL-säsongen.
Mindfulness Manual
Från dansens rytm till det flow man hamnar i när man målar. Den här dokumentärserien i tre delar undersöker olika typer av meditation i dagens föränderliga värld.