Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Stand Up and Away! with Brian Regan

Serien, 2018
Stand Up and Away! with Brian Regan
Brian Regan blandar sina säregna observationer i ståuppformat med korta sketcher och involverar även publiken i den här hybridkomediserien.
serien Stand Up and Away! with Brian Regan är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Stand Up and Away! with Brian Regan är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Absurd, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;tyska;svenska;finska;norska

Flera likadana Stand Up and Away! with Brian Regan

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.