Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Star Trek Discovery

Serien, 2019
Star Trek Discovery
Efter ett århundrade av tystnad utbryter krig mellan Federationen och Klingonimperiet, och i centrum för konflikten står en vanärad officer från Stjärnflottan.
serien Star Trek Discovery är en Netflix Original som hade premiär 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Detta serien är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek Discovery på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Ten years before Kirk, Spock, and the Enterprise, the USS Discovery discovers new worlds and lifeforms as one Starfleet officer learns to understand all things alien.

Skådespelare i Star Trek Discovery

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;indonesiska;franska;tyska
Text: engelska;nederländska;svenska;klingonska;tyska

Flera likadana Star Trek Discovery

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.