Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Stay on Board: The Leo Baker Story

Dokumentärer, 2022, 73 minuter
Stay on Board: The Leo Baker Story
Den hyllade skateboardåkaren Leo Baker berättar om sin framgångsrika karriär samt konflikten mellan den och hans resa för att upptäcka sig själv som transperson.
dokumentärer Stay on Board: The Leo Baker Story är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 73 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Stay on Board: The Leo Baker Story är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Inspirerande, Intim, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Stay on Board: The Leo Baker Story

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
The Queenstown Kings
En före detta fotbollsspelare som återvänt till sin hemstad försöker komma närmare sin son, som är en talangfull fotbollsspelare med stora drömmar.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Forever
Vänskapsbanden mellan de unga fotbollstalangerna Mila och Kia börjar knaka i fogarna när den krävande före detta landslagsspelaren Lollo blir deras nya tränare.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.