Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Stökiga typer

Bad Seeds
Film, 2018, 105 minuter
Stökiga typer
En bedragare begår brott tillsammans med sin adoptivmamma, men plågas av sitt förflutna. Vändningen kommer när han blir mentor åt en grupp stökiga skolelever.
film Stökiga typer är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 105 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Stökiga typer är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Annorlunda, Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stökiga typer på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Wael (Kheiron) a former street child, makes a living from small scams with his adoptive mother and partner-in-crime Monique (Catherine Deneuve). When this unconventional duo swindles the ...

Trailer

Skådespelare i Stökiga typer

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;finska;franska;svenska;tyska

Flera likadana Stökiga typer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.