Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Stökiga typer

Bad Seeds
Film, 2018, 105 minuter
Stökiga typer
En bedragare begår brott tillsammans med sin adoptivmamma, men plågas av sitt förflutna. Vändningen kommer när han blir mentor åt en grupp stökiga skolelever.
film Stökiga typer är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 105 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Stökiga typer är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intim, Annorlunda, Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stökiga typer på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

Wael (Kheiron) a former street child, makes a living from small scams with his adoptive mother and partner-in-crime Monique (Catherine Deneuve). When this unconventional duo swindles the ...

Trailer

Skådespelare i Stökiga typer

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;finska;franska;svenska;tyska

Flera likadana Stökiga typer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mission: Impossible - Fallout
När ett uppdrag går snett tvingas Ethan Hunt och hans team samarbeta med CIA – och några bekanta ansikten – för att rädda världen från en förödande kärnvapenattack.
Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Michelle Wolf: Joke Show
Komikern Michelle Wolf spånar om nutidens lättkränkthet, massage, barnafödsel, feminism och mycket mer (uttrar till exempel) i den här ståuppspecialen från New York.
Shelby American
Via intervjuer och arkivbilder tecknar denna dokumentär ett porträtt av den amerikanske ikonen Carroll Shelby och hans väg från bonde, via racerförare, till entreprenör.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.