Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Stranger Things

Serien, 2017
Stranger Things
När en pojke försvinner uppdagar invånarna i en liten stad ett mysterium som rymmer hemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en märklig liten flicka.
serien Stranger Things är en Netflix Original som hade premiär 2017. Den här nostalgiska hyllningen till 80-talets sci-fi- och skräckklassiker har Emmy-nominerats 31 gånger. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Stranger Things är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stranger Things på IMDB

Betyg: 8,9 från 10

Stranger Things is a TV series starring Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, and Winona Ryder. When a young boy disappears, his mother, a police chief, and his friends must confront terrifying forces in order to get him back.

Skådespelare i Stranger Things

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning
Text: engelska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Stranger Things

Modern Family

Modern Family

(2014)

Family Guy

Family Guy

(2018)

Vänner

Vänner

(2003)

Gilmore Girls

Gilmore Girls

(2006)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Salem

Salem

(2016)

Between

Between

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

Scream

Scream

(2016)

Narcos

Narcos

(2017)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Archer

Archer

(2018)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ashley Garcias växande universum
15-åriga Ashley Garcia utforskar det moderna tonårslivet efter att ha flyttat till andra sidan USA för att satsa på en karriär inom robotteknik.
Love Is Blind
Nick och Vanessa Lachey leder ett socialt experiment där ensamstående män och kvinnor letar efter kärleken och förlovar sig – innan de sett sin partner.
Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
Vem dödade Malcolm X?
Årtionden efter mordet på den afroamerikanske ledaren Malcolm X försöker en aktivist ta reda på sanningen i rättvisans namn.
Locke & Key
Efter mordet på deras pappa flyttar tre syskon och deras mamma till pappans släktgård, där de upptäcker magiska nycklar som låser upp krafter – och hemligheter.