Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Strong Island

Dokumentärer, 2017, 107 minuter
Strong Island
Familjeband, sorg och orättvisor strålar samman i denna Oscarsnominerade dokumentär om mordet på filmskaparen Yance Fords bror.
dokumentärer Strong Island är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 107 minuter lång. Ford blev första transsexuella regissör att vinna en Emmy och nomineras till en Oscar för den här biografiska filmen. Detta dokumentärer är Provocerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Strong Island på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

When filmmaker Yance Ford investigates the 1992 murder of a young black man, it becomes an achingly personal journey since the victim, 24-year-old William Ford Jr., was the filmmaker's brother.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Strong Island

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
What Jennifer Did
När Jennifer Pan ringer till larmcentralen och talar om att hennes föräldrar har blivit skjutna hamnar hon snart i fokus för ett fängslande brottsfall.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
Memes to Mayhem: Antisociala medier
Från rickrolling till virala konspirationsteorier. Den här dokumentären skildrar hur en anonym sida i den digitala världen blev ett nav för kaos i den verkliga världen.
Files of the Unexplained
Kusliga möten, mystiska försvinnanden, obehagliga händelser och andra förbryllande fenomen undersöks i den här skrämmande dokumentärserien.