Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Suits

Black Really Suits You
Film, 2019, 1.059.464 recensioner
Suits
En outbildad kille imponerar på en framgångsrik advokat med sitt knivskarpa intellekt och får ett eftertraktat jobb, trots att han inte har någon juridisk utbildning.
film Suits hade premiär 2019. Amerikansk dramaserie skapad av Aaron Korsh med Gabriel Macht och Patrick J. Adams i huvudrollerna. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen.Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suits på IMDB

Betyg: 9 från 10

On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers.

Trailer

Skådespelare i Suits

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Suits

Mad Men

Mad Men

(2014)

Prison Break

Prison Break

(2008)

White Collar

White Collar

(2014)

Homeland

Homeland

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Bron

Bron

(2015)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?
That '90s Show
Kitty och Red Forman välkomnar en ny generation tonåringar till sin källare när deras barnbarn Leia reser till Wisconsin över sommaren.
Kombattanterna
Frankrike 1914. När de tyska trupperna avancerar och männen skickas till frontlinjen måste fyra kvinnor tackla de förödande konsekvenserna på hemmafronten.