Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sun Dogs

Film, 2017, 93 minuter
Sun Dogs
En man som vill tjäna sitt land får nobben av marinkåren och slår sig samman med en ung rymling. Tillsammans ger sig den osannolika duon ut på ett dåraktigt äventyr.
Detta film är Annorlunda

Sun Dogs på IMDB

A young man determined to be a military hero, ends up on a misguided adventure with his family and new friend Tally, which leads him to the most unlikely realization of how he can ...

Skådespelare i Sun Dogs

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana Sun Dogs

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

American Pie: Reunion
De fyra hormonstinna kompisarna från American Pie återvänder till hemstaden där det vankas high school-återträff, och gamla minnen väcks till liv.
How High
Två flummare röker marijuana som ger dem extra hjärnkapacitet, och till deras förvåning får de så bra resultat på antagningsprovet att de får stipendier till Harvard!
Brewsters miljoner
En avdankad basebollspelare får reda på att han ärvt 300 miljoner dollar från en släkting, men på ett villkor: att han först lyckas spendera 30 miljoner på 30 dagar.
This Is 40
Det gifta paret Pete och Debbie kämpar med livet som medelålders i denna uppföljare till På smällen.
Wild Child
När en bortskämd tjej går för långt med sitt rebelliska beteende skickar hennes pappa henne till en internatskola med stränga regler.