Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Sun Dogs

Film, 2017, 93 minuter
Sun Dogs
En man som vill tjäna sitt land får nobben av marinkåren och slår sig samman med en ung rymling. Tillsammans ger sig den osannolika duon ut på ett dåraktigt äventyr.
film Sun Dogs hade premiär 2017 och är 93 minuter lång. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Detta film är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sun Dogs på IMDB

Betyg: 7,8 från 10

A young man determined to be a military hero, ends up on a misguided adventure with his family and new friend Tally, which leads him to the most unlikely realization of how he can ...

Skådespelare i Sun Dogs

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: nederländska;svenska;tyska;franska;engelska

Flera likadana Sun Dogs

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Superlópez
I den här tolkningen av den tecknade serien måste Juan López kombinera sitt kontorsjobb med hjältedåd för att rädda sitt livs kärlek och hemplaneten Chitón.
Under stormen
En spricka i rumtiden gör att Vera kan rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder till att hon förlorar sin egen dotter. Kommer hon någonsin att få tillbaka henne?
The Dirt
Musiken gjorde dem till superstjärnor, men kändisskapet hade en väldigt mörk baksida. Bygger på Mötley Crües bästsäljande självbiografi.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Chief Daddy
När en rik patriark plötsligt dör är hans pengahungriga familj, vänner och personal beredda att göra vad som helst för att lägga beslag på förmögenheten.