Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Super Drags

Serien, 2018
Super Drags
I den här animerade serien för vuxna lever tre homosexuella kollegor dubbelliv som superhjältar i kvinnokläder, och räddar HBTQ-världen från ondskefulla fiender.
serien Super Drags är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Super Drags är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kitchig, Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Drags på IMDB

Betyg: 6 från 10

Three gay co-workers at a department store lead double lives as superhero drag queens, fighting crime and other forces like an evil queen and a conservative politician.

Skådespelare i Super Drags

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;brasiliansk portugisiska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;franska;brasiliansk por
Text: finska;engelska;brasiliansk portugisiska;svenska;tyska

Flera likadana Super Drags

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Superlópez
I den här tolkningen av den tecknade serien måste Juan López kombinera sitt kontorsjobb med hjältedåd för att rädda sitt livs kärlek och hemplaneten Chitón.
ReMastered: The Miami Showband Massacre
1975 chockades Irland av mordet på tre medlemmar i musikgruppen Miami Showband. Nu söker en överlevare efter sanningen.
Delhi Crime
Delhi är skakat av en gruppvåldtäkt och nu måste polischef Vartika Chaturvedi leda jakten på förövarna. Baserad på det omskrivna Nirbhaya-fallet från 2012.
Selling Sunset
Toppmäklarna på The Oppenheim Group säljer lyxfastigheter till välbärgade köpare i Los Angeles. När de får en ny kollega blir det dramatiskt värre.
Under stormen
En spricka i rumtiden gör att Vera kan rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder till att hon förlorar sin egen dotter. Kommer hon någonsin att få tillbaka henne?