Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Super Drags

Serien, 2018
Super Drags
I den här animerade serien för vuxna lever tre homosexuella kollegor dubbelliv som superhjältar i kvinnokläder, och räddar HBTQ-världen från ondskefulla fiender.
serien Super Drags är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Super Drags är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kitchig, Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Drags på IMDB

Betyg: 6 från 10

Three gay co-workers at a department store lead double lives as superhero drag queens, fighting crime and other forces like an evil queen and a conservative politician.

Skådespelare i Super Drags

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;brasiliansk portugisiska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;franska;brasiliansk por
Text: finska;engelska;brasiliansk portugisiska;svenska;tyska

Flera likadana Super Drags

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.