Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Super Drags

Serien, 2018
Super Drags
I den här animerade serien för vuxna lever tre homosexuella kollegor dubbelliv som superhjältar i kvinnokläder, och räddar HBTQ-världen från ondskefulla fiender.
serien Super Drags är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Super Drags är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kitchig, Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Drags på IMDB

Betyg: 6 från 10

Three gay co-workers at a department store lead double lives as superhero drag queens, fighting crime and other forces like an evil queen and a conservative politician.

Skådespelare i Super Drags

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;brasiliansk portugisiska - Syntolkning;engelska - Syntolkning;franska;brasiliansk por
Text: finska;engelska;brasiliansk portugisiska;svenska;tyska

Flera likadana Super Drags

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
I Am a Dancer
Rudolf Nureyev var en av sin generations främsta balettdansörer. Denna dokumentär ger oss en inblick i hans fascinerande värld.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.