Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Suspect X

Film, 2023, 139 minuter
Suspect X
När en ensamstående mamma blir indragen i en brottsutredning erbjuds hon hjälp av sin granne – en begåvad mattelärare – samtidigt som en enträgen polis undersöker fallet.
film Suspect X är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 139 minuter lång. Kareena Kapoor Khan, Jaideep Ahlawat och Vijay Varma medverkar i denna spännande thriller i regi av Sujoy Ghosh (Badla). Rekommenderas från 16 år. Suspect X är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Intellektuell, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Suspect X

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];tamil;telugu
Text: danska;tyska;brittisk engelska;finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Suspect X

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Elena vet
Samtidigt som hennes parkinson förvärras gör en kvinna allt för att hitta de som bär ansvaret för hennes dotters plötsliga död.
Doi Boy
En flykting skapar en ny identitet som sexarbetare i Thailand och blir indragen i ett farligt spel för att säkra en bättre framtid.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Mitt i tragedin efter det dödliga gasutsläppet från en fabrik i Bhopal riskerade modiga järnvägsarbetare livet för att rädda andra.
Believer 2
En målmedveten polis fortsätter sitt sökande efter sanningen bakom Asiens största drogverksamhet och dess mystiske ledare, som han har en gås oplockad med.