Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Svart man, vit hud

Hombre Negro Piel Blanca
Dokumentärer, 2015, 78 minuter
Svart man, vit hud
Den här filmen berättar om de svårigheter människor med albinism i Afrika får utstå, samt kampen som förs å deras vägnar av hjälporganisationer i Spanien.
dokumentärer Svart man, vit hud hade premiär 2015 och är 78 minuter lång. Detta dokumentärer är Känslosam, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;europeisk spanska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Svart man, vit hud

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.
Moonage Daydream
Följ med på en engagerande och kalejdoskopisk resa genom David Bowies fascinerande liv och musikkarriär i den här hyllade dokumentären.
The Billionaire, The Butler, and the Boyfriend
Hur blev ett bråk mellan världens rikaste kvinna och hennes dotter till en nationell skandal? Den här spännande dokumentärserien berättar hela historien.