Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Swiped

Film, 2018, 93 minuter
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
film Swiped hade premiär 2018 och är 93 minuter lång. Detta film är Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Swiped på IMDB

Betyg: 3,4 från 10

James, a college freshman and computer genius, is enlisted by his womanizing roommate, Lance, to code the ultimate hook-up app. But when James discovers that his divorced mother is using the app, unexpected consequences ensue.

Skådespelare i Swiped

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska
Text: engelska;finska;norska;svenska;danska

Flera likadana Swiped

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Sextuplets
När en blivande pappa upptäcker att han har fem identiska syskon ger han sig ut på en galen resa för att hitta dem. Marlon Wayans spelar alla sexlingarna.
Lilla Schweiz
När en grav som tillhör Wilhelm Tells son upptäcks i ett samhälle i Baskien börjar dess stridslystna invånare argumentera för att regionen ska bli en del av Schweiz.
Whindersson Nunes: Adulto
Den brasilianske YouTube-sensationen Whindersson Nunes återvänder till sina blygsamma rötter och mycket annat i en serie full av lekfulla berättelser och unik musik.
Action Point
En våghalsig stuntman bygger en medioker nöjespark i New Jersey. När giriga fastighetsutvecklare dyker upp tvingas han kämpa för att rädda den från att rivas.