Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Syysprinssi

Film, 2016, 90 minuter
Syysprinssi
I 1980-talets Helsingfors förvandlas en intensiv kärlekshistoria mellan två författare till hätsk konkurrens och en kamp mot de personliga demoner som hotar att ta över.
film Syysprinssi hade premiär 2016 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Erotisk, Känslosam, Romantisk.

Syysprinssi på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

In 1980's Helsinki, a city about to burst with young energy and rebellion, two young writers determined to conquer the world fall madly in love. For Inka, the love affair puts everything in...

Skådespelare i Syysprinssi

Regissör

Ljud och text

Ljud: finska [Originalspråk]
Text: finska;danska;engelska;norska;svenska

Flera likadana Syysprinssi

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.