Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Syysprinssi

Film, 2016, 90 minuter
Syysprinssi
I 1980-talets Helsingfors förvandlas en intensiv kärlekshistoria mellan två författare till hätsk konkurrens och en kamp mot de personliga demoner som hotar att ta över.
film Syysprinssi hade premiär 2016 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Erotisk, Känslosam, Romantisk.

Syysprinssi på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

In 1980's Helsinki, a city about to burst with young energy and rebellion, two young writers determined to conquer the world fall madly in love. For Inka, the love affair puts everything in...

Skådespelare i Syysprinssi

Regissör

Ljud och text

Ljud: finska [Originalspråk]
Text: finska;danska;engelska;norska;svenska

Flera likadana Syysprinssi

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Soni
En hetlevrad polis och hennes eftertänksamma chef bekämpar brott som begås mot kvinnor i Delhi, samtidigt som de försöker hantera jämställdhetsproblem i sina egna liv.
Pitch Perfect
Den här musikaliska komedin skildrar den intensiva konkurrensen mellan tre a cappella-grupper.
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry
Sebastian Maniscalco ger oss en rättfram och unik infallsvinkel på påfåglar på flygplan, rika svärföräldrar och livets många irritationsmoment i den här komedispecialen.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Fyre-festivalen marknadsfördes som en lyxig musikupplevelse på en exklusiv privat ö, men i händerna på en kaxig entreprenör blev tillställningen ett fullständigt fiasko.
Psycho
I den här nyversionen av 60-talsklassikern övernattar Marion Crane på Bates Motel, där hon träffar Norman Bates – en man med mörka hemligheter.