Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Syysprinssi

Film, 2016, 90 minuter
Syysprinssi
I 1980-talets Helsingfors förvandlas en intensiv kärlekshistoria mellan två författare till hätsk konkurrens och en kamp mot de personliga demoner som hotar att ta över.
film Syysprinssi hade premiär 2016 och är 90 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Erotisk, Känslosam, Romantisk.

Syysprinssi på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

In 1980's Helsinki, a city about to burst with young energy and rebellion, two young writers determined to conquer the world fall madly in love. For Inka, the love affair puts everything in...

Skådespelare i Syysprinssi

Regissör

Ljud och text

Ljud: finska [Originalspråk]
Text: finska;danska;engelska;norska;svenska

Flera likadana Syysprinssi

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Antoine Griezmann: En legend blir till
Antoine Griezmann må vara kort i rocken, men med hjärta och beslutsamhet lyckades han ändå bli en av världens bästa fotbollsspelare – och dessutom världsmästare.
Stay Tuned!
Hon är den mest osannolika reportern du kan föreställa dig, och hennes excentriska beteende håller alla på alerten.
My Husband Won't Fit
Kumiko och Kenichi träffades under studietiden och är lyckligt gifta – men ett ovanligt problem hotar att förstöra förhållandet.
Amy Schumer Growing
Amy Schumer lättar hjärtat om äktenskaplig lycka, personlig utveckling, bebisverkstad och sin mammas dåliga råd i en komedispecial som är lika fräck som den är uppriktig.
Alexis Viera – Berättelsen om en överlevare
Den uruguayanske fotbollsstjärnan Alexis Viera tvingas hitta en ny mening med livet när han blir skjuten under ett rån i Colombia och förlorar känseln i sina ben.