Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Take Care of Maya

Dokumentärer, 2023, 104 minuter
Take Care of Maya
I den här dokumentären kämpar ett par i Florida mot myndigheterna för att få vårdnaden om sin sjuka dotter efter att ha anklagats för barnmisshandel.
dokumentärer Take Care of Maya är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 104 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Take Care of Maya är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Undersökande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Take Care of Maya

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.
Moonage Daydream
Följ med på en engagerande och kalejdoskopisk resa genom David Bowies fascinerande liv och musikkarriär i den här hyllade dokumentären.
The Alpinist
Den tillbakadragne men djärve klättraren Marc-André Leclerc blir något av en motvillig hjälte när han ger sig på några av de tuffaste bergen i världen – ensam.