Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tales of Halloween

Cuentos de Terror
Film, 2015, 97 minuter
Tales of Halloween
Tio korta och galna halloweenskräckisar utspelar sig i en småstad och låter oss ta del av allt från bus-eller-godis hos utomjordingar till misslyckade kidnappare.
film Tales of Halloween hade premiär 2015 och är 97 minuter lång. Detta film är Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of Halloween på IMDB

Betyg: 5,5 från 10

Named "the best horror anthology since Trick 'r Treat" by Fangoria and "among the best Halloween-themed horror movies ever made" by DailyDead, this critically acclaimed film weaves together ten chilling tales from horror's top directors. Ghosts, ghouls, monsters, and the devil delight in terrorizing unsuspecting residents of a suburban neighborhood on Halloween night.

Skådespelare i Tales of Halloween

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska;engelska;norska;danska

Flera likadana Tales of Halloween

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Klaus
En självisk brevbärare och en folkskygg leksakstillverkare inleder en osannolik vänskap. Snart sprider de glädje till en kall stad i desperat behov av ett ljus i mörkret.
El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
House Arrest
En man som tröttnat på omvärlden och isolerat sig i hemmet får sitt liv vänt upp och ner när han får ett underligt paket, samtidigt som en journalist kommer på besök.
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Komikern Jeff Garlin firar (oavsiktligt) sitt 37:e år som ståuppkomiker och bjuder på visdomsord om kärlek, förluster, framgång och matberoende.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den okontrollerbara franska komikern Fadily Camara blandar skämt, färgstarka karaktärer och fysisk komedi i en ståuppföreställning på La Cigale i Paris.