Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tales of the City

Serien, 2019
Tales of the City
Mary Ann Singleton återvänder till San Francisco efter många år och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.
serien Tales of the City är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Tales of the City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skådespelare i Tales of the City

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Tales of the City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Awake: The Million Dollar Game
Deltagarna tvingas hålla sig vakna i ett helt dygn samtidigt som de tar sig an udda utmaningar och till synes enkla uppgifter för att ha chans att vinna 1 miljon dollar.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.