Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tales of the City

Serien, 2019
Tales of the City
Mary Ann Singleton återvänder till San Francisco efter många år och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.
serien Tales of the City är en Netflix Original som hade premiär 2019. Laura Linney och Olympia Dukakis återvänder till Barbary Lane i en ny berättelse baserad på Armistead Maupins bokserie. Rekommenderas från 13 år. Tales of the City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skådespelare i Tales of the City

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Tales of the City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Queen
Efter flera decennier i Paris återvänder en renommerad skräddare och tillika dragqueen till sin hemstad i Polen för att försöka lappa ihop förhållandet med sin dotter.
Welcome to Wedding Hell
Ett frieri ska ju helst sluta lyckligt, men för det här paret är det bara början på en lång rad kämpiga bröllopsförberedelser.
The Future Of
I den här innovativa dokumentärserien utforskar branschexperter nya och framväxande tekniker som kan skapa revolutionerande möjligheter i framtiden.
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
You Don't Know Me
En man står anklagad för mord. Men när det är dags för honom att föra sin egen talan i rätten börjar han berätta historien om sin kärleksaffär med en mystisk kvinna.