Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tales of the City

Serien, 2019
Tales of the City
Mary Ann Singleton återvänder till San Francisco efter många år och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.
serien Tales of the City är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Tales of the City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skådespelare i Tales of the City

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Tales of the City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
QB1: Beyond the Lights
I den här fängslande serien får vi följa tre lovande quarterbackar under sin sista säsong med high school-laget innan de tar klivet upp i collegeligan.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.