Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tales of the City

Serien, 2019
Tales of the City
Mary Ann Singleton återvänder till San Francisco efter många år och återförenas med sina gamla bekanta på 28 Barbary Lane.
serien Tales of the City är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Tales of the City är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Betyg: 7,5 från 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skådespelare i Tales of the City

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: norska;engelska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Tales of the City

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Agent
En före detta fotbollsspelare försöker slå igenom som spelaragent i Afrika, men en hemlighet från hans förflutna hotar att krossa hans drömmar.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Genom intervjuer med vänner, spelare och folk med insyn i branschen visar den här dokumentärserien hur Aaron Hernandez gick från hyllad stjärna till dömd mördare.
AJ and the Queen
Dragartisten Ruby Red reser genom USA i en sliten husbil och får oväntat sällskap av en rappkäftad 10-åring: fripassageraren AJ.