Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tammy

Film, 2014, 96 minuter, 142.810 recensioner
Tammy
Tammy förlorar sitt jobb och upptäcker att hennes man är otrogen, så hon bestämmer sig för att göra en roadtrip tillsammans med sin alkoholiserade mormor.
film Tammy hade premiär 2014 och är 96 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Fräck, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tammy på IMDB

Betyg: 5 från 10

After losing her job and learning that her husband has been unfaithful, a woman hits the road with her profane, hard-drinking grandmother.

Skådespelare i Tammy

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;danska;engelska;finska

Flera likadana Tammy

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bilrestauratörerna i Rust Valley
Bilsamlaren Mike Hall tar hjälp av sin kompis Avery Shoaf och sin son Connor Hall för att renovera gamla bilar – och förhoppningsvis tjäna lite pengar på det.
Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.