Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tapie

Serien, 2023
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
serien Tapie är en Netflix Original som hade premiär 2023. Se César-nominerade Laurent Lafitte, Joséphine Japy och Fabrice Luchini i detta engagerande historiska drama. Rekommenderas från 13 år. Tapie är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Skandalös.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Tapie

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;franska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska;ukrainska

Flera likadana Tapie

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Replacing Chef Chico
När en mästerkock hamnar i koma blir det upp till hans lojala souschef att se till att deras filippinska restaurang inte går under.
Olóládé
Två vänner blir plötsligt rika på oväntade sätt. Det verkar för bra för att vara sant – tills de blir indragna i en livsfarlig penningtvätthärva.
En helt vanlig familj
En till synes perfekt familj ser sin värld falla samman när ett chockerande mord visar hur långt de är villiga att gå för att skydda varandra.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Mitt i tragedin efter det dödliga gasutsläppet från en fabrik i Bhopal riskerade modiga järnvägsarbetare livet för att rädda andra.
Nouveaux riches
En bedragare i behov av pengar och en förmögen kvinna fattar tycke för varandra. Är hon hans drömkvinna eller kommer bedragaren att bli lurad?