Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Terrorism Close Calls: Misslyckade terrordåd

Serien, 2018
Terrorism Close Calls: Misslyckade terrordåd
Företrädare för brottsbekämpande myndigheter ser tillbaka på terroristattacker som stoppades i sista stund.
serien Terrorism Close Calls: Misslyckade terrordåd är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Provocerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Terrorism Close Calls: Misslyckade terrordåd på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

The war on terror is everywhere and anywhere. In this series, we learn about the deadly terrorist attacks that almost happened or were not as deadly as planned. Each episodes explores a recently declassified terrorist scheme intended to cause mass casualties.

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska
Text: engelska;svenska;tyska;norska;finska

Flera likadana Terrorism Close Calls: Misslyckade terrordåd

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Actiongänget räddar julen
När den girige Teddy Von Taker stjäl stadens julstämning måste Actiongänget samarbeta med självaste jultomten för att ställa allt till rätta i Hope Springs.
Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Noose for a Lady
En amatördetektiv får reda på att hans kusin åtalats för mord och dömts till döden – och att han bara har sju dagar på sig att rädda hennes liv.
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
Lilet Never Happened
Ett extremt målinriktat barn riskerar att bli utnyttjat på Manilas gator, men en socialarbetare hjälper henne att föreställa sig ett bättre liv.