Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The 8 Show

Serien, 2024
The 8 Show
Åtta personer som är instängda i en mystisk åttavåningsbyggnad deltar i ett frestande men farligt program där de tjänar mer pengar ju längre tiden går.
serien The 8 Show är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. The 8 Show är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The 8 Show

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;koreanska - syntolkning;koreanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska;ukrainska

Flera likadana The 8 Show

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.
Hierarchy
De främsta 0,01 procenten av eleverna styr och ställer på Jusin High School, men en mystisk nykomling orsakar sprickor i deras herravälde.
Mindfulness Manual
Från dansens rytm till det flow man hamnar i när man målar. Den här dokumentärserien i tre delar undersöker olika typer av meditation i dagens föränderliga värld.
Aldrig mer
När en 17-åring uppmärksammar ett sexuellt övergrepp på sin skola inleds en utredning som vänder upp och ner på hennes liv och relationer.
How to Ruin Love
Zoleka misstänker att pojkvännen är otrogen och tänker ta honom på bar gärning, men istället råkar hon förstöra det storslagna frieri han planerat i hemlighet.