Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Blacklist

Film, 2021, 1.066.928 recensioner
The Blacklist
En intelligent före detta rymling erbjuder sina tjänster till FBI för att fånga andra kriminella, men endast om han får jobba med profileraren Elizabeth Keen.
film The Blacklist hade premiär 2021. James Spader nominerades för två Golden Globe-priser för sin rolltolkning i den här kriminalserien. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.The Blacklist är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Blacklist på IMDB

Betyg: 8 från 10

A highly articulate, erudite and intelligent businessman and mastermind, "Red" Reddington, has allegedly been on the "10 Most Wanted List" of various U.S. law enforcement agencies for over ...

Skådespelare i The Blacklist

Ljud och text

Ljud: tyska;spanska;franska;brasiliansk portugisiska;engelska
Text: danska;tyska;spanska;finska;franska;norskt bokmål;nederländska;brasiliansk portugisiska;svenska;enge

Flera likadana The Blacklist

White Collar

White Collar

(2014)

Arrow

Arrow

(2019)

The Fall

The Fall

(2016)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
Turn of the Tide
När en båt full av kokain sjunker nära hans ö ser Eduardo en farlig men lockande möjlighet att tjäna stora pengar och förverkliga omöjliga drömmar.
FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.