Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Bounty Hunter

Film, 2010, 110 minuter, 3.754.046 recensioner
The Bounty Hunter
Prisjägaren Milo Boyd känner sig nöjd med sitt senaste uppdrag när han får veta att den rättegångssmitare han måste leta rätt på är hans egen exfru Nicole.
film The Bounty Hunter hade premiär 2010 och är 110 minuter lång. Se Jennifer Aniston, Gerard Butler, Jason Sudeikis och Jeff Garlin i denna romantiska actionkomedi. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Romantisk.
12 år och äldre Innehåller våld Innehåller starkt språk
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Bounty Hunter på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

A bounty hunter learns that his next target is his ex-wife, a reporter working on a murder cover-up. Soon after their reunion, the always-at-odds duo find themselves on a run-for-their-lives adventure.

Skådespelare i The Bounty Hunter

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska;engelska

Flera likadana The Bounty Hunter

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Roll Red Roll: Våldtäktskultur och amerikansk fotboll i en småstad
Denna engagerande dokumentär följer det uppmärksammade våldtäktsfallet i Steubenville i Ohio 2012 och belyser hur idrottskultur och sociala medier påverkade utvecklingen.
Screwball
Möt den så kallade läkaren som gick från att sälja anabola steroider och föryngringskurer till att bli kuggen i hjulet för den största skandalen i basebollens historia.
Point Blank
En akutsköterska går motvilligt med på att hjälpa en skadad mordmisstänkt i en kamp mot klockan och korrupta poliser – allt för att rädda sin gravida fru.
Kidnapping Stella
En kvinna förs bort och hålls som gisslan. Fastbunden med munkavle gör hon sitt bästa för att grusa de två maskerade kidnapparnas noggrant uttänkta planer.
Black Panther
T'Challa – superhjälte och nyutnämnd ledare för den avancerade afrikanska nationen Wakanda – försöker skydda sitt hem från gamla fiender och nya hot.