Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Christmas Chronicles

Film, 2018, 105 minuter
The Christmas Chronicles
Ett syskonpar råkar ta sönder tomtens släde, så de ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en tomtefar med attityd som inte skräder orden.
film The Christmas Chronicles är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 105 minuter lång. The Christmas Chronicles är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Finurlig, Intim, Feel-good, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Christmas Chronicles på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

The story of sister and brother, Kate and Teddy Pierce, whose Christmas Eve plan to catch Santa Claus on camera turns into an unexpected journey that most kids could only dream about.

Skådespelare i The Christmas Chronicles

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska [Originalspråk];tyska;finska;norska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;finska;norska;engelska;svenska

Flera likadana The Christmas Chronicles

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Genom mitt fönster 3: Öga mot öga
Raquel och Ares har svårt att glömma varandra, trots att de nu är tillsammans med andra. Kan de återförenas trots familjens motstånd i den sista delen av trilogin?
Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.