Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Christmas Chronicles

Film, 2018, 105 minuter
The Christmas Chronicles
Ett syskonpar råkar ta sönder tomtens släde, så de ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en tomtefar med attityd som inte skräder orden.
film The Christmas Chronicles är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 105 minuter lång. The Christmas Chronicles är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Finurlig, Intim, Feel-good, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Christmas Chronicles på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

The story of sister and brother, Kate and Teddy Pierce, whose Christmas Eve plan to catch Santa Claus on camera turns into an unexpected journey that most kids could only dream about.

Skådespelare i The Christmas Chronicles

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska [Originalspråk];tyska;finska;norska;engelska - Syntolkning
Text: tyska;finska;norska;engelska;svenska

Flera likadana The Christmas Chronicles

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.