Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Circle: Brasilien

Serien, 2020
The Circle: Brasilien
Var dig själv – eller någon annan? I denna lättsamma realitytävling måste deltagarna göra sitt bästa för att flörta, bli vänner och lura till sig prispengarna.
serien The Circle: Brasilien är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Skandalös, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: tyska;brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana The Circle: Brasilien

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.
Den medelmåttige Juanquini
En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt.